Region

Svet

Kaja Ostojić se udaje četvrti put: Svadba zakazana za petak 13.

Pevačica Katarina Ostojić Kaja odlučila je da se udaje četvrti put, a za svoj poseban dan izabrala je datum koji mnogi smatraju nesrećnim. 

Kaja Ostojić se udaje četvrti put: Svadba zakazana za petak 13. Foto: Insatgram printscreen/kayaostojic



Naime, njen i verenik Miloš su svadbu zakazali za petak, 13. septembar. Ovaj datum je dugo bio predmet njihovih razmišljanja, a par je odlučio da će baš taj dan biti njihov srećan trenutak, uprkos narodnom verovanju da je petak 13. malerozan.

Kako otkriva izvor blizak atraktivnoj pevačici, Kaja i Miloš su razmatrali različite opcije pre nego što su se odlučili za ovaj datum.

Ovaj izbor ne samo da ih čini jedinstvenim parom u istoriji koji je izabrao ovaj datum za venčanje, već će se i njihova svadba razlikovati po neobičnoj garderobi.


Foto: Instagram printscreen/kajaostojic

Dok je tradicija da mlada nosi belu venčanicu, Kaja je odlučila da obuče crnu toaletu, dok će i njen izabranik biti u crnom. 

Iako su prvobitno planirali da i svi gosti budu obučeni u crnom, od toga su odustali kako ne bi nametali svoj izbor oblačenja zvanicama. Međutim, dekoracija na venčanju biće potpuno u crnoj boji, uključujući tepih, sto, stolice, cveće, balone i sveće.

Prema informacijama iz izvora, organizaciju venčanja poverili su jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu. Postoji precizan protokol za dolazak zvanica, raspored sedenja i pozicije kupole i stola za matičara, dok će svadbeno veselje umesto benda biti u znaku di-džeja, koji će puštati muziku do ranih jutarnjih sati. 

Mesto održavanja svadbe, koje je par držao u najvećoj tajnosti, nalazi se na obroncima Beograda u prirodi. Organizovan je prevoz za sve goste, koji će ih odvesti tačno na lokaciju.

Kaja Ostojić je potvrdila lepe vesti za medije, ističući da ni ona ni njen verenik nisu sujeverni i da žele da dokažu da petak 13. može biti najsrećniji dan, ne samo za njih, već i za sve njihove drage ljude koji će proslaviti njihovu ljubav.






 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>