Region

Svet

Jelena Karleuša iskreno o ljubavi nakon razvoda: Neću praviti više od klinca princa

Jelena Karleuša, poznata po svojoj otvorenosti kada je u pitanju ljubavni život, nedavno je potvrdila da se definitivno razvodi od bivšeg fudbalera Duška Tošića, uprkos godinama napora da održi porodicu na okupu.

Jelena Karleuša iskreno o ljubavi nakon razvoda: Neću praviti više od klinca princa Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Njena izjava o razvodu izazvala je brojne komentare, a pevačica se nije ustručavala da podeli svoje misli o tome šta očekuje od budućeg partnera.

Kada je upitana da li u njenom životu postoji novi muškarac i kada bi ga javnost mogla upoznati, Jelena je bez zadrške odgovorila:

– Kad vidite čoveka pored mene, onda znate da je to ozbiljno. Potrebna je velika hrabrost stati pored mene. To sam zamerala i svom mužu. Žena poput mene treba muškarca koji zna da me zaštiti, da stane pored mene i ispred mene. Nikada to nisam imala, zato kad jednog dana vidite nekog ko ima dovoljno snage i hrabrosti da voli ženu poput mene i da se ne boji šta će mediji pisati, tada ću moći da kažem da je to moj partner. Do tada, više od „klinca princa“ praviti neću – rekla je Karleuša za Kurir.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Na pitanje kakav pristup očekuje od muškarca koji želi da je osvoji, Jelena je odgovorila jednostavno, pokazujući da njeni standardi nisu nedostižni:

– Kao i svaka žena, želim da mi priđe na najnormalniji način. Ljudi misle da sam komplikovana, a zapravo želim ono što želi svaka druga žena. Možda čak i manje – iskreno je priznala pevačica.

Jelenine reči ponovo su potvrdile njenu autentičnost i spremnost da govori o ličnim stvarima, bez filtera i bez straha od osu

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>