Svet

Region

Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon turbulentnog razvoda ponovo viđeni zajedno!

Nakon turbulentnog perioda koji je kulminirao objavom razvoda, Jennifer Lopez i Ben Affleck, prvi put su se sreli na javnom mestu u Los Anđelesu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon turbulentnog razvoda ponovo viđeni zajedno! Foto: Instagram printscreen/benniger



Njihov susret dogodio se u poslovnoj zgradi gde oboje imaju kancelarije, ali u različitim vremenima. Jennifer je stigla prva, u pratnji svoje majke Gvadalupe Rodrigez, nakon zajedničkog ručka u prestižnom hotelu Beverli Hils.

Pevačica je izgledala besprekorno, noseći elegantan tamnozeleni komplet koji je istakla ružičastom dizajnerskom torbom, u kombinaciji sa zelenim cipelama na štiklu i velikim sunčanim naočarima.


Foto: Instagram printscreen/benniger

Njena frizura, blagi talasi, i potpuno glamurozna šminka, dodatno su osigurali da zrači samopouzdanjem i stilom.

Samo pola sata kasnije, Ben je napustio istu zgradu u ležernijem izdanju – svetloružičasta košulja, sivi blejzer i opušten izraz lica.

Ovo je bio prvi put da su viđeni na istom mestu otkako je u aprilu objavljen njihov razvod zbog „nepomirljivih razlika“.

Dok su mnogi nagađali o prirodi njihovog susreta, Jennifer je na svom Instagram profilu podelila video u kojem promoviše svoj brend „Delola Cocktail“, noseći istu odeću.

U videu je viđena kako sipa sebi čašu margarite i uz osmeh pije gutljaj, jasno pokazujući da uprkos ličnim izazovima, nastavlja dalje u poslovnom svetu.

Šuška se da Ben već napušta zajednički dom, vredan 51 milion funti u Beverli Hilsu, dok su kamioni za selidbu primećeni ispred kuće. Iako još uvek nisu našli kupca, par je navodno angažovao poznatog agenta za nekretnine kako bi ubrzali proces prodaje.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>