Region

Svet

Jelena Djoković iskreno: Vegan sam postala iz straha od boleti!

Jelena Đoković otvoreno je govorila o svom prelasku na vegansku ishranu, ističući da je na ovaj korak odlučila prvenstveno zbog straha od bolesti, ali naglašava da to nije pravi razlog da se neko odluči za promenu u ishrani.

Jelena Djoković iskreno: Vegan sam postala iz straha od boleti! Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovic



Njena posvećenost zdravlju postala je još izraženija tokom perioda kada je dojila svoju decu. Jelena je istakla da joj je bilo važno da njen mleko bude najkvalitetnije moguće, što je dodatno motivisalo njen izbor zdrave hrane.


Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovic

"Počela sam da se hranim kao vegan iz straha od bolesti. A to je najgori razlog da se opredelite za neku ishranu i zato nikome ne bih savetovala da bilo šta radi iz straha – priznala je Jelena, dodajući da je njen prvi susret s veganskom ishranom bio tokom posta. Kasnije, tokom studentskih dana, često nije imala dovoljno novca da jede u restoranima, pa je iz nužde nastavila s veganskom ishranom" - rekla je Jelena i dodala. 

"Dok sam dojila, bila sam jedini izvor hrane svojoj deci i zato sam se potrudila da moje mleko bude najbolje na svetu" – rekla je supruga našeg najboljeg tenisera. 

Iako je veganski način života postao deo njene svakodnevice, Jelena priznaje da nije sigurna da će do kraja života ostati vegan, ali roditeljstvo ju je podstaklo da se dublje posveti svom zdravlju i ishrani.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>