Farma

Parovi

Farma: Ko će biti voditelj popularnog rijalitija?

Dugoočekivani rijaliti šou „Farma“, omiljen među mnogim gledaocima, vraća se na male ekrane ovog septembra, nakon višegodišnje pauze.

Farma: Ko će biti voditelj popularnog rijalitija? Foto:Printscreen Wikiipedia



Prema rečima Željka Mitrovića, čelnika televizije Pink, nova sezona „Farme“ počinje 28. septembra na kanalu Narodna TV, a povodom lansiranja ovog novog kanala juče je održan svečani koktel.

Svečanosti su prisustvovali bračni par Mitrović, kao i brojna poznata lica s ružičaste televizije, uključujući voditelje, reportere, i učesnike popularnih rijalitija „Zadruga“, „Elita“ i „Farma“.

Ipak, najviše pažnje privukla je voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zračila osmehom, pozirajući u elegantnoj haljini s posebnom pričom.


Foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

"Ovu haljinu sam obukla s razlogom, nosila sam je kada sam se vratila na televiziju Pink, a danas, na otvaranju Narodne TV, odlučila sam da je ponovo obučem" – izjavila je Dušica.


Time je potvrdila i svoj novi angažman, kao voditeljka i „Elite 8“ i „Farme 8“, što je prvi put u istoriji ove televizije da jedna osoba vodi oba formata.

Njeno višegodišnje iskustvo u vođenju rijalitija činilo je ovaj izbor logičnim, a publika je s oduševljenjem prihvatila ovu vest.

Iako se očekuje da će Dušica biti centralna figura oba projekta, spekuliše se da bi mogla dobiti podršku, a mnogi se pitaju da li će to biti Ognjen Amidžić, koji je nekada sa Aleksandrom Jeftanović bio zadužen za komunikaciju s učesnicima na imanju. Ostaće nam da vidimo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Srbija Danas

Povezane vesti:


>