Region

Svet

Svadba Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević: Glamur, romantika i nezaboravni trenuci!

Danas je u prestižnom restoranu na Ušću u Beogradu održano venčanje preduzetnika Bogdana Srejovića i bivše misice, a sada i bivše rijaliti zvezde, Jovane Ljubisavljević. Slavlju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, koje su se okupile kako bi uveličale ovaj poseban trenutak i podelile sreću sa mladencima.

Svadba Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević: Glamur, romantika i nezaboravni trenuci! Foto: Printscreen Youtube/Trač TV



 

Trudna mlada zasenila sve svojom pojavom


Najviše pažnje na venčanju privukla je trudna mlada Jovana Ljubisavljević, koja je svojom glamuroznom balskom haljinom oduzimala dah prisutnima. Njena toaleta, elegantnog kroja, naglasila je njen stil i ostavila poseban utisak. Trenutak kada je Bogdan pomagao Jovani sa haljinom izmamio je osmehe i simpatije svih prisutnih.

 

Romantični prvi ples mladog para


Venčanje je dostiglo vrhunac kada su mladenci izveli svoj prvi ples. U zagrljaju i razmenjujući poljupce, stvorili su čarobnu atmosferu koja je oduševila sve goste. Plesali su uz emotivnu baladu "Znam" Željka Samardžića i Kaliopi, čineći trenutak još romantičnijim. Zanimljivo je da je mlada imala jedan poseban zahtev – da se ne ljubi sa gostima.



 

 

Jovana zvanično preuzela Bogdanovo prezime


Jovana Ljubisavljević sada i zvanično nosi prezime Srejović, simbolizujući početak njihovog zajedničkog života kao bračnog para.

Ovo venčanje će sigurno ostati u sećanju mnogih zbog prelepih, emotivnih trenutaka i neočekivanih iznenađenja koji su obeležili ovaj poseban dan.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>