Region

Svet

Goca Tržan otkriva izazove u braku i ponosno pokazuje transformaciju supruga Raše!

Pevačica Goca Tržan već godinama uživa u skladnom braku sa 14 godina mlađim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem, poznatim muzičarem. Raša je posvećen zdravom načinu života i redovno trenira, što rezultira vidljivom fizičkom transformacijom.

Goca Tržan otkriva izazove u braku i ponosno pokazuje transformaciju supruga Raše! Foto: Printscreen Facebook/Goca Tržan



U jednoj od svojih objava na Instagramu, Goca Tržan je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj je Raša bez majice, snimljen tokom treninga u teretani. Pevačica je uz sliku napisala šaljivu, ali podržavajuću poruku:

– Vežbajte i šaljite ovakve fotke svojim ženama iz svlačionice. Njaaaaam – našalila se Goca u opisu fotografije.







Međutim, iza ovih bezbrižnih trenutaka kriju se i teški periodi kroz koje su prošli kao par. Goca je ranije otvoreno govorila o zdravstvenim problemima svog supruga, koji su ga gotovo tri godine sprečavali da se bavi muzikom.

– Moj muž je tada imao ozbiljne povrede zglobova i nije mogao da svira. Više od dve godine bio je na jakim lekovima, jer je svaki pokret rukama osećao kao ubod noža – prisetila se Goca teškog perioda kroz koji su prošli, dok je Raša prolazio kroz bolnu rehabilitaciju.

Ipak, danas su iza njih izazovni trenuci, a Raša je dokazao svoju posvećenost oporavku i zdravlju, na radost Gocinih obožavalaca.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>