Elita 7

Parovi

Maja Marinković otkrila da li je u kontaktu sa bivšim dečkom, a onda prokomentarisala njegov odnos sa Aneli Ahmić! (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije "Narod pita", Maja Marinković je ponovo bila u centru pažnje, a njeni fanovi nisu propustili priliku da je podrže i postave pitanja o njenom privatnom životu.

Maja Marinković otkrila da li je u kontaktu sa bivšim dečkom, a onda prokomentarisala njegov odnos sa Aneli Ahmić! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U toku emisije, Dragana sa Čukarice javila se sa posebnim pozdravom za Maju, naglasivši da ne bi trebalo da se spušta na nivo pojedinih komentara: "Majo, ti si carica i legenda, nemoj da se spuštaš na taj nivo!"

Na pitanje o ljubavnom životu, Maja je kratko odgovorila: "Slobodna sam," ostavljajući utisak da se trenutno fokusira na sebe i svoju karijeru.

Međutim, glavna tema razgovora bila je njen bivši dečko Janjuš i njegov trenutni odnos sa Aneli Ahmić.

Na pitanje o poslednjem kontaktu sa Janjušem, Maja je izjavila: "Mislim da je ovde u emisiji. To je završena priča, ne bih dužila," jasno stavljajući do znanja da je njihov odnos prošlost.

Kada je voditelj Darko Tanasijević upitao za njen stav o Janjuševom "virtualnom druženju" sa Aneli, Maja je ostala indiferentna: "Imaju pravo, mene to ne zanima. Svako ima pravo da radi šta želi."

Marinkovićeva je dodala da se takve stvari ne tiču njenog života, fokusirajući se na sopstvene projekte i dalje planove.

Izgleda da Maja više ne obraća pažnju na drame iz prošlosti i jasno stavlja do znanja da je spremna da krene dalje, dok njeni fanovi i dalje stoje uz nju.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>