Region

Svet

Region

Močvara sezona 3: Nikola Krsmanović postaje glavni osumnjičeni za ubistvo!

Nikola Krsmanović, bivši policajac koji sada živi van Beograda i vozi taksi, našao se u centru misterije kada je pretučeni bankar pronađen mrtav. U trećoj sezoni serije "Močvara", Nikola se suočava s istragom koju vode njegove bivše kolege, dok istražuje veze između elitne prostitucije i svoje mračne prošlosti. 

Močvara sezona 3: Nikola Krsmanović postaje glavni osumnjičeni za ubistvo! Foto: Firefly productions




 

Močvara sezona 3:


Nikola Krsmanović živi van Beograda u nedovršenoj kući. Noću vozi taksi i ne pije već godinu dana. Nikolina žena, Maja, udala se za uglednog čoveka, sa Nikolinom
ćerkom živi u lepoj kući u širem centru grada.

Nikola je napustio posao u policiji, sada radi kao vozač i zaštitnik elitnih pros**tutki. Tokom jednog incidenta Nikola pretuče bankara koji je napao jednu od njegovih štićenica, a nakon što je bankar pronađen mrtav Nikola postaje glavni osumnjičeni.



Foto: Printscreen Youtube/Firefly Productions


Slučaj postaje veoma ličan za bivšeg inspektora Nikolu Krsmanovića, posebno što na slučaju rade njegove bivše kolege. Prateći policijske tragove, način funkcionisanja elitne prost**ucije te krupnog kriminala Nikola postepeno shvata da rešenje misterije leži u davnoj prošlosti.


Uloge tumače:
Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica,Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević i drugi.


Autorski tim čine reditelj Oleg Novković, scenaristkinja Milena Marković, koji su i kreatori serije, direktor fotografije je Miladin Čolaković, montažer Lazar Predojev, kompozitor Aleksandar Ranđelović, kostimograf Dragica Laušević.


Od 14. septembra vikendom u 21 čas na Super Star kanalu ne propustite "Močvaru 3".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/superstar

Povezane vesti:


>