Ostalo

Sme�no

Srbija kreće u Ligu nacija: Borba sa Španijom i problemi u kadru!

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje svoje takmičenje u Ligi nacija 5. septembra, suočavajući se sa velikim izazovom protiv aktuelnih šampiona Evrope - reprezentacijom Španije. Na konferenciji za medije u Fudbalskom savezu Srbije, selektor Dragan Stojković otkrio je dodatne kadrovske probleme.

Srbija kreće u Ligu nacija: Borba sa Španijom i problemi u kadru! Foto: Printscreen Youtube/Sportal RS






Fudbalska reprezentacija Srbije započinje takmičenje u Ligi nacija 5. septembra, gde će se suočiti sa aktuelnim šampionom Evrope - reprezentacijom Španije.

Na konferenciji za medije u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi, govorili su fudbaler Saša Lukić i selektor Dragan Stojković. Selektor je otkrio da će, uz već postojeće kadrovske probleme, biti lišen pomoći još dvojice fudbalera, Miloša Veljkovića i Alekse Terzića.

Svesni ste da se suočavamo sa velikim izazovima po pitanju igračkog kadra. Nažalost, Veljković i Maksimović su se morali vratiti u svoje klubove jer je ustanovljeno da neće biti u mogućnosti da igraju. Dobili su dozvolu da se vrate na lečenje, što je još jedan dodatni problem za mene kao selektora - izjavio je Stojković, dodajući:

Terzić je takođe pod znakom pitanja, imamo još jedan trening i videćemo kako će se situacija odvijati - zaključio je Stojković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>