Region

Svet

Poznati se opraštaju od Bore Djordjevića: Željko Joksimović - Srećno ti nebo, genije (FOTO)

Legendarni roker, Bora Djordjević preminuo je danas u Ljubljani u 72. godini

Poznati se opraštaju od Bore Djordjevića: Željko Joksimović - Srećno ti nebo, genije (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Vest o smrti Bore Đorđevića ostavila je u šoku sve. Kako njegovu porodicu, tako i čitavu javnu scenu, jer su se svi nadali da će uspeti da ozdravi.

Nakon što je u medijima odjeknula vest, da je legendarni roker preminuo, među prvima se oglasio na društvenim mrežama Željko Joksimović, koji se legendarnom rokeru zahvalio na svemu:

"Srećno ti nebo, Genije" - napisao je Joksimović u opisu sliike koju je postavio.


Foto: Instagram printscreen/zzeljko

Goricu Popović, veoma je pogodila vest o smrti legendarnog rokera:

- Veoma sam potresena Borinim odlaskom. Znamo se od 1974. godine sa fakulteta. Bila sam presrećna kad me je pozvao u grupu Suncokret... Bio je veliki umetnik, pesnik, sjajan muzičar živeo je rokenrol, obožavao je scenu i nastupe. Znali smo da je ozbiljno bolestan i bili smo u stalnom kontaktu. Dok je to bilo moguće. Veoma sam tužna Slava ti, dragi Boro – kaže Gorica Popović za Kurir.

Daša iz Legendi je otkrio da je Bora 50 godina bio njegov anđeo čuvar: 

- Pre pola sata su mi javili tužnu vest, čim sam se probudio. Bora je bio veliki deo mog života. Nama je 50 godina bukvalno praktično život bio isprepleten. Sretali smo se, sarađivali i ako je neko bio moj zaštitnik i anđeo čuvar, to je bio Bora. Kad god sam bio u nekim kriznim situacijama, što poslovnim, što privatnim, on se jednostavno bio pojavio - ispričao  je Daša za Kurir.

Zoran je podelio i poslednju poruku koju je dobio od Bore:

- Poslednji put smo se videli pre 2-3 meseca, više smo se čuli telefonom, jer je on bio u Ljubljani. Gledam sad njegovu poslednju poruku koja mi je ostala od njega, jer sam i ja imao neka zdravstvena ispitivanja. Napisao mi je: “Čuvaj se kume!” On je meni to napisao, a i sam je bio jako loše. Znao sam ja da je on već dugo bio poprilično načet, ali to je život. Nadao sam se da će nam biti gost na koncertu u Sava Centru u novembru jer je on od prvog dana sa nama, ali eto… - rekao je potreseni Daša.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>