Region

Svet

Ovako je izgledao poslednji nastup Bore Čorbe: Publika sa njim pevala uglas (VIDEO)

Bora Đorđević, frontmen legendarne grupe Riblja Čorba, preminuo je u 72. godini života. Nedavno je primljen u bolnicu u Ljubljani zbog teške upale pluća.

Ovako je izgledao poslednji nastup Bore Čorbe: Publika sa njim pevala uglas (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Njegov odlazak je duboko potresao mnogobrojne prijatelje, članove porodice i fanove širom sveta, jer je Bora Đorđević bio ikona domaće rok scene.

Decenijama su njegovi koncerti privlačili ogromne mase obožavalaca, a grupa Riblja Čorba je punila dvorane i trgove širom Evrope.

Ovaj gubitak ostavlja veliku prazninu u muzičkom svetu, jer je Bora bio simbol rock muzike u regionu.

Njegov poslednji nastup održan je u Šamcu, gde je Bora poslednji put pevao pred svojim fanovima. Na tom koncertu, publika je sa entuzijazmom pevala zajedno sa njim, uživajući u poznatim stihovima koje je sam Bora napisao. Nažalost, niko od prisutnih nije znao da je taj nastup bio njegov poslednji.




Ovaj dirljivi trenutak ostaje kao trajna uspomena na njegovu izuzetnu karijeru i doprinos muzici, a njegova muzika će živeti u sećanjima svih koji su imali priliku da je dožive. 

- Radiću šta god hoću, ko će da mi zabrani?! Napiću se i pevaću na sopstvejoj sahrani! - jedni su od stihova koje je "Riblja čorba" tada otpevala, a koji su snimljeni objavljeni na društvenim mrežama, prenosi Kurir

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>