Region

Svet

Rada Manojlović progovorila o novom dečku, a ovako je reagovala na komentar Milana Stankovića!

U prvom izdanju nove sezone emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić ugostio je Radu Manojlović, koja je nedavno izdala svoj album pod nazivom "Prva dama". 

Rada Manojlović progovorila o novom dečku, a ovako je reagovala na komentar Milana Stankovića! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Rada je tom prilikom otkrila zanimljive detalje o stvaranju albuma, uključujući i to da je njen trenutni partner napisao deo jedne pesme.

Takođe, osvrnula se na prošle veze s Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem.

"Presrećna sam i zadovoljna kako album prolazi, iako sam se prilično ulenjila. Konačno, nisam samo ikebana!" izjavila je Rada sa osmehom.


Foto: Printscreen/Pink TV

Ognjen je zatim upitao o njenoj vezi, aludirajući na partnera koji je doprineo novoj pesmi.

"Imamo poslovnu ljubav. To je čovek koji me voli, kao što ti možeš da se zaljubiš u kamermana koji te snima," rekla je Rada, a zatim se Ognjen osvrnuo na glasine o njenoj vezi sa oženjenim muškarcem.

"Neću otkriti da li je tačno ili nije, ali zamisli kako bi njegova žena reagovala da je sa mnom? Možda je bio oženjen," rekla je Rada, ostavljajući sve u nedoumici.

Ognjen nije propustio priliku da se osvrne na njene prošle veze i šta se dogodilo nakon njih.

"Vidiš, ništa do sada nije uspelo. Baš je to za pohvalu," rekla je Rada ironično.

Kada je reč o podršci Milana Stankovića nakon što je objavila album, Rada je kratko prokomentarisala: "Tako je, i dobro se setio. To je najmanje što je mogao da uradi."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>