Elita 7

Parovi

Ulazak u Elitu 8 traje dva dana, a ispadanje nije kraj: Povratak kroz Farmu donosi novu šansu!

Željko Mitrović otkriva sve o predstojećim sezonama "Elite" i "Farme" – uzbudljive promene, dvodnevni ulazak u Belu kuću, i priliku za povratak takmičara kroz izazove na "Farmi". Saznajte kako novi rijaliti format vraća osnovne principe i donosi novu dinamiku!

Ulazak u Elitu 8 traje dva dana, a ispadanje nije kraj: Povratak kroz Farmu donosi novu šansu! Foto: Printscreen Youtube/Trač Zona




Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana, a takmičari koji budu eliminisani dobiće drugu šansu kroz rijaliti šou "Farma", čije emitovanje počinje krajem septembra. Željko Mitrović, osnivač i vlasnik televizije Pink, otkrio je nove detalje o nadolazećim sezonama popularnih rijaliti programa "Elita" i "Farma".

Mitrović je naglasio da će zbog velikog broja učesnika, ulazak u "Elitu" trajati 7. i 8. septembra. Takođe, dodao je da će takmičari koji ispadnu iz "Elite" moći da se vrate u igru kroz "Farmu", koja predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija – život bez struje, rano ustajanje u 6 ujutru, i odlazak na spavanje u 22 sata.






"Zbog velikog broja učesnika ove sezone, ulazak u Belu kuću će trajati dva dana, 7. i 8. septembra," izjavio je Mitrović. Takođe je otkrio da će takmičari iz "Elite" imati priliku da se vrate u igru kroz "Farmu".

Mitrović je takođe najavio pokretanje novog kviza na Pink televiziji pod nazivom "Otpis". Kviz će omogućiti učesnicima da se bore za otpis duga u banci, što znači da će televizija Pink preuzeti i isplatiti dug pobednika, oslobađajući ga "ropstva banke". Emitovanje kviza počinje u prvoj nedelji oktobra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>