Region

Svet

Kao iz bajke: Novak i Jelena Djoković proslavili Tarin 7. rodjendan!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, zajedno sa suprugom Jelenom, organizovao je raskošnu proslavu povodom sedmog rođendana njihove ćerke Tare. Tara je 2. septembra krenula u prvi razred, a ovo novo poglavlje u njenom životu obeleženo je i rođendanskom zabavom koja je oduševila sve prisutne.

Kao iz bajke: Novak i Jelena Djoković proslavili Tarin  7. rodjendan! Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovic



Proslava je bila pravi raj za decu, koja su uživala u druženju sa životinjama i prirodom, a sve je bilo upotpunjeno raskošnom dekoracijom – balonima, dvorcem na naduvavanje sa toboganom, i loptama.

U jednom trenutku, Novak je izašao ispred restorana u kojem se održavala proslava, pažljivo posmatrajući dekoraciju i pomerajući balone, želeći da sve bude savršeno za njegovu ćerku.


Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovic

Inače, Đokovići su poznati po pažljivom pristupu obrazovanju svoje dece. Njihov sin Stefan upisan je u privatnu školu u Srbiji koja se ističe specifičnim pristupom rada s decom. Jelena je, kao posvećena majka, pažljivo birala školu za Stefana, a jednako pažljivo je izabrala i za Taru.

"Odabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost," navedeno je kao deo njihovih obrazovnih prioriteta, prenosi Kurir

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>