Region

Svet

Goga Sekulić hitno prevezena u bolnicu nakon nezgode na pešačkom prelazu!

Pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil. Nakon brzog prevoza u Urgentni centar, njeno zdravstveno stanje je stabilno, ali je i dalje pod nadzorom lekara. Vozač koji je izazvao nesreću odmah je priznao krivicu.

Goga Sekulić hitno prevezena u bolnicu nakon nezgode na pešačkom prelazu! Foto: Printscreen Youtube/Nova.rs





Popularna pevačica Goga Sekulić jutros je pretrpela nezgodu na pešačkom prelazu kada ju je udario automobil marke "Volkswagen Caddy". Vozač M.D. (41) naleteo je na Gogu dok je ona pravilno čekala da pređe ulicu, što je rezultiralo njenim hitnim prevozom u Urgentni centar.

Gogina sestra, Aleksandra, potvrdila je da je pevačica svesna i da nema vidljivih krvarenja, ali se trenutno rade detaljni pregledi kako bi se isključila mogućnost preloma. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla Gogu u Urgentni centar, gde je pod medicinskim nadzorom.

Aleksandra je naglasila da je Goga bila na pešačkom prelazu kada ju je vozač, koji je razvozio roštilj, udario većom brzinom. Mnogi svedoci su prisustvovali incidentu, a vozač je priznao odgovornost za nesreću. Kako prenose domaći mediji, Goga će ostati na posmatranju još nekoliko sati, uprkos tome što nema ozbiljnijih povreda, ali njen menadžer kaže da je veoma potresena.

Bio sam s njom u Urgentnom. Goga nema krvarenja ni prelome, svi organi su u redu i svesna je. Udaren je levu butinu, gde ima modrice. Veoma je potresena, posebno jer je pre toga odvela sina u školu... Njena sestra, koja je došla iz Švajcarske, sada je uz nju, dok će otac preuzeti sina. Brine se... - izjavio je njen menadžer za Informer i dodao:




Foto: Printscreen Youtube/Hype


Neće tužiti dostavljača, jer je odmah stao, pomogao joj i bio veoma potresen, čak se i rasplakao. Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla je. Na sreću, nije ništa ozbiljno, ali će ostati pod nadzorom nekoliko sati, za svaki slučaj - zaključio je on za Informer.


"Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom." - rekla je za Telegraf žena koja je bila očevidac.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković zauvek ostaje moja najveća ljubav!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>