Svet

Region

Deepika Padukone otkrila: Novak Djoković zauvek ostaje moja najveća ljubav!

Indijska zvezda i bolivudska lepotica, Deepika Padukone, priznala je da je očarana Novakom Đokovićem, uprkos braku sa Ranvirom Singom. U intervjuu je otkrila da je Đoković na nju ostavio neizbrisiv trag, dok istovremeno odgovara na glasine o svojoj trudnoći. Saznajte sve detalje o ovoj intrigantnoj ispovesti!

Deepika Padukone otkrila: Novak Djoković zauvek ostaje moja najveća ljubav! Foto: Printscreen Youtube/SimiGarewalOfficial





Indijska zvezda Deepika Padukone, poznata kao najplaćenija glumica na svetu sa zaradom od 96 miliona dolara godišnje, nekada je bila potpuno očarana našim teniskim asom Novakom Đokovićem. Iako je sada u braku sa Ranvirom Singom, Deepika i dalje ne može da zaboravi vreme koje je provela s Đokovićem, što je jednom prilikom i javno priznala.

Novak me je osvojio na prvi pogled! Znam da je zauzet i da ima porodicu, ali trenuci provedeni s njim zauvek će mi ostati urezani u sećanje. Bio je ne samo šarmantan i ljubazan, već i izuzetno duhovit. Kada spojite te osobine sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji u svetu u onome što radi, jasno je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nole će za mene zauvek biti najveća ljubav - navodno je izjavila Deepika u jednom intervjuu. S vremenom, postala je bliska prijateljica Jelene Đoković, a trenutno se priprema za porođaj.







Bolivudska glumica, koja se često suočava s napadima hejtera na društvenim mrežama, konačno je odgovorila na tvrdnje da je njena trudnoća lažna. Deepika Padukone je na Instagramu objavila seriju crno-belih fotografija na kojima ponosno pokazuje svoj trudnički stomak, obučena samo u brushalter i široke farmerke.

Deepika Padukone i Ranvir, jedan od najvoljenijih parova u Indiji, očekuju svoje prvo dete u martu 2024. godine. Od tada, glumica se povukla iz javnosti, izbegavajući medijsku pažnju. Njeni fanovi su je često viđali kako skriva trudnički stomak u širokim majicama i oversajz haljinama, ali to nije sprečilo spekulacije na internetu da je njena trudnoća lažna.

Možda vas interesuje:
Goga Sekulić hitno prevezena u bolnicu nakon nezgode na pešačkom prelazu!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>