Ostalo

Sme�no

Novak Djoković nakon šokantnog poraza na US Openu vraća se u Beograd sa važnim planom!

Nakon iznenađujućeg poraza u trećem kolu US Opena, Novak Đoković se vraća u Beograd kako bi se pripremio za ključni meč protiv Grčke u Dejvis kupu. Saznajte šta sve očekuje našeg šampiona u narednim danima i kako planira da se vrati u top formu!

Novak Djoković nakon šokantnog poraza na US Openu vraća se u Beograd sa važnim planom! Foto: Printscreen Youtube/US Open




Nakon neočekivanog poraza u trećem kolu US Opena od Alekseja Popirina, Novak Đoković se vratio u Beograd, gde će iskoristiti naredne dane za odmor i pripreme za predstojeći Dejvis kup duel protiv Grčke. Iako je tokom turnira često spominjao nedostatak mentalne energije, jasno je da je njegov napor u potrazi za olimpijskim zlatom ostavio trag, a dodatno je nedostatak vremena za adekvatnu pripremu za US Open doprineo ovakvom ishodu.

Đokovićeva pauza neće trajati dugo, jer se očekuje da već u ponedeljak, 9. septembra, započne sa treninzima za plej-of meč protiv Grčke, zakazan za 14. i 15. septembar u hali "Aleksandar Nikolić". Novak će biti na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, a tim će uz njega činiti i Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Hamad Međedović i Marko Maksimović.




Foto: Printscreen Youtube/US Open


Grčka delegacija, predvođena Stefanosom Cicipasom, stiže u Beograd 8. septembra, na dan finala US Opena. Iako ni Đoković ni Cicipas trenutno nisu u vrhunskoj formi, njihov susret obećava pravi spektakl, posebno s obzirom na to da je ulog ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Zvanična konferencija za medije zakazana je za sredu.

Podsećamo, Novak Đoković je u noći između 30. i 31. avgusta izgubio meč trećeg kola od Alekseja Popirina rezultatom 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4).

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>