Region

Svet

Goca Lazarević odgovara na žestoke uvrede Zorice Marković!

Sukob na estradi se rasplamsava! Zorica Marković ne štedi reči na račun Goce Lazarević nakon njenih komentara o učesnicima rijalitija. Pročitajte šta je sve Zorica poručila koleginici i kako je Goca odgovorila na ove uvrede.

Goca Lazarević odgovara na žestoke uvrede Zorice Marković! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Pevačica Zorica Marković oštro je reagovala na izjave koleginice Goce Lazarević, koja je nedavno komentarisala učesnike rijalitija.

Goca je ubrzo odgovorila na Zoričine uvrede, naglasivši da je ništa od toga ne dotiče. "Verujte mi, nikada ne čitam vesti koje se odnose na mene ili na tuđa mišljenja. Trenutno sam potpuno posvećena pripremama za svoju jesenju turneju. Jedva čekam susret sa publikom u Nišu i Čačku, a ne da se bavim besmislicama. Svako ima pravo na mišljenje, a moje pesme i karijera duga 50 godina govore sve o meni," izjavila je Goca za Alo.




Foto: Printscreen Youtube/Republika



Podsetimo, Zorica nije štedela reči prema svojoj koleginici. "Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga neka tuži. Gordana, ne pretvaraj se. Rado bi išla u rijaliti, ali te niko nije pozvao," izjavila je Zorica. Dodala je: "Poštovala sam te, ali ovo nije prvi put da se ovako ponašaš. Bavi se svojim poslom i neka ti Bog podari još jedan hit, što je teško bez Zahara. Zvali smo te 'gugutka', a sada si guska. Gugutkice, guskice, pričaš besmislice. Šta je rijaliti? Pa svima vam je život rijaliti, a ja to najbolje znam," zaključila je Markovićeva u svom prepoznatljivom stilu.

Možda vas interesuje:
Goga Sekulić hitno prevezena u bolnicu nakon nezgode na pešačkom prelazu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>