Region

Svet

Djorđe David otkriva nepoznate detalje o Bori Djorđeviću: Poslednji put sam ga video u suzama!

Đorđe David je emotivno progovorio o svom dugogodišnjem prijatelju Bori Đorđeviću, čije zdravstveno stanje potresa javnost. Saznajte šta se dogodilo poslednji put kada su se videli i zašto su ga emocije savladale pred svima.

Djorđe David otkriva nepoznate detalje o Bori Djorđeviću: Poslednji put sam ga video u suzama! Foto: Printscreen Youtube/Balkan Info




Đorđe David je otvoreno govorio o svom dugogodišnjem saradniku i prijatelju, Bori Đorđeviću, koji je trenutno u bolnici, a vesti o njegovom narušenom zdravlju potresle su javnost.

Bora je neizbrisiv trag u našoj kulturi. Njegov doprinos će zauvek živeti kroz generacije, kako stare tako i nove. On je osoba koja je uvek donosila radost, ali ljudski vek ima svoje granice. Žao mi je što sada prolazi kroz teške trenutke, jer smatram da nije zaslužio da se muči, kao neko ko je oblikovao tolike generacije. Među mojim mentorima, Bora je bio najhrabriji, pružao mi je i podršku i kritike - rekao je Đorđe David, dodajući: - Jedini sam imao čast da budem prateći vokal 'Ribljoj Čorbi', ali i da oni budu prateći vokal meni. Sramota me je što su ljudi objavljivali njegove umrlice dok je on još živ.



Foto: Printscreen Youtube/Balkan Info


David se prisetio poslednjeg puta kada je razgovarao sa Borom: - To je bilo pre mesec dana. Jedan događaj mi je ostao urezan. Čačak je želeo da uruči nagradu Bori, i pozvao me je da prisustvujem. Tada sam ga video kako plače, što me je zapanjilo jer ga nikad pre toga nisam video u takvom stanju. Bio je presrećan zbog te nagrade, plakao je od sreće i bio oduševljen aplauzom koji je dobio. Toliko je bio preplavljen emocijama da nije mogao da stoji na bini. To je bio poslednji put kada sam ga video, on je zaista divan prijatelj - zaključio je Đorđe David.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>