Elita 7

Parovi

Ivan Marinković pijan nasrnuo na Miljanu - Ona se odmah oglasila! (VIDEO)

U najnovijoj emisiji „Narod pita“, gosti su bili Darijan Radomirović, Nikola Lakić, Žana Omnia i Vanja Živić otvoreno su diskutovali o aktuelnim temama i omogućili gledaocima da se uključe i postave pitanja bivšim takmičarima.

Ivan Marinković pijan nasrnuo na Miljanu - Ona se odmah oglasila! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/marijakulic



Jedna od od glavnih tema večeri bila je izjava Žane Omnije, koja je otkrila šokantne tvrdnje o svom nekadašnjem kolegi Ivanu Marinkoviću. Naime, Omnia je optužila Marinkovića da je, pod dejstvom alkohola, fizički napao Miljanu, što je dodatno uzburkalo već napete odnose između njih dvoje.

- Ja sam čula da je Ivan pijan i nasrtao na Miljanu, da su se posvađali. Miljana je u Kaluđerici uživa sa Zolom, ali od Ivana je to bilo očekivano. To se sve dešava ovih dana, sa Miljanom sam trebala da popijem piće, nadam se da će Miljana shvatiti zašto je baš sada kontaktirao. Sigurna sam da mu je potrebna zaštita porodice Kulić sada, a verujem da je sada sam na ovome svetu i bez svih. Koristi Miljanu i Kuliće, svako dete treba da ima oca, ali sam sigurna da će on ponovo da zaboravi na sina - rekla je Žana.

- Miljana slušamo te - rekla je voditeljka.

- Žana odakle tebi informacija da je Ivan nasrnuo na mene, to je notorna laž. Kažeš da sam sa Zolom, a ja se sa njim nisam ni videla - rekla je Miljana.

- Ja sam čula od jedne osobe, to su stvarno pouzdane informacije, ali evo ti kaži istinu - rekla je Žana.

- To nije istina, Ivan i ja se nismo ni posvađali, baš nijednom, a sa Zolom se čujem, ali nismo se videli - rekla je Miljana.

Gledaoci su u ovim otkrićima prepoznali novu dimenziju dramatičnih dešavanja koja su obeležila „Zadrugu“ i koje ne prestaju da intrigiraju javnost.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>