Region

Svet

Bajaga napravio spektakl na Ušću: Dirljiv trenutak na proslavi 40 godina karijere - Da Bora pobedi! (VIDEO)

Momčilo Bajagić Bajaga održao je spektakularan koncert na Ušću, gde je zajedno sa hiljadama obožavalaca proslavio 40 godina muzičke karijere. Koncert je bio prava muzička retrospektiva, sa hitovima koji su obeležili njegovu bogatu karijeru.

Bajaga napravio spektakl na Ušću: Dirljiv trenutak na proslavi 40 godina karijere - Da Bora pobedi! (VIDEO) Foto: Tik Tok printscreen



Međutim, jedan momenat tokom koncerta posebno je dirnuo publiku. Bajaga je iznenada krenuo da svira pesmu "Kad hodaš," legendarni hit grupe Riblja Čorba.

Pre nego što je započeo pesmu, Bajaga je uputio snažnu poruku: "Sada jedna pesma iz doba Riblje Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi."


Foto: Printscreen Tik Tok

Ova pesma, koju je Bora Đorđević originalno otpevao na albumu "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" iz 1984. godine, izazvala je emotivne reakcije u publici. Iako je prvobitno bila singlica uz "Priču o Žiki Živcu," "Kad hodaš" ostala je jedan od najomiljenijih hitova Riblje Čorbe.

Bajagin gest je bio poseban znak podrške Bori Đorđeviću, frontmenu Riblje Čorbe, koji se trenutno suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Publika je u jednom glasu pevala zajedno sa Bajagom, šaljući snažnu poruku ljubavi i podrške muzičaru koji je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj muzičkoj sceni.

Video možete pogledati ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>