Region

Svet

Milić Vukašinović u suzama: Ćerka mi je umrla zbog heroina, a ja sam nemoćno gledao

Muzičar Vukašinović otvorio je dušu u potresnoj ispovesti o teškoj borbi njegove ćerke sa heroinom, počevši od trenutka kada je imala samo 14 godina.

Milić Vukašinović u suzama: Ćerka mi je umrla zbog heroina, a ja sam nemoćno gledao Foto: YouTube printscreen/Pink TV



 Priča počinje sa mladalačkom zaljubljenošću u dečka koji je svirao bubnjeve i bio talentovan, ali je bio zavisnik. 

"Moja ćerka je imala 14 godina kada je ta priča počela... Zaljubila se u jednog dečka koji je bio jako lep, svirao je bubnjeve i bio je veoma talentovan... Međutim, taj dečko i svi njegovi drugari su već bili na heroinu. Tako je on nju navukao," ispričao je Vukašinović. Ubrzo je i ona postala žrtva teške droge.

Vukašinović je priznao da je napravio kobnu grešku kada joj je iznajmio stan, verujući da će se stanje poboljšati, ali je stan postao leglo narkomana. 

"Iznajmio sam joj stan, nadajući se da se neće vratiti tome i da će joj se zdravstveno stanje poboljšati. Kakvo je u tom stanu bilo leglo narkomana. To je bio horor," rekao je.


Foto: Printscreen/ Facebook/ Maja Avdibegović

Njegova bivša supruga ga je krivila za ćerkinu zavisnost i kasniju tragediju. "Rekla mi je: 'Tata, neću više nikad, nikakvu drogu više neću probati.' Verovao sam joj, ali bila je to moja najveća greška," priznao je Vukašinović, dodajući da nije mogao da pretpostavi da će situacija postati još gora.

Ćerka je prolazila kroz razne faze, uključujući pokušaje lečenja, ali nažalost, nije uspela da se izvuče iz pakla heroina. Vukašinović je opisao kako je gledao svoju ćerku dok peva, a onda bi joj glava samo pala usled dejstva droge. Uprkos svim pokušajima da joj pomogne, ćerka se borila sa osećajem nemoći i nemogućnošću da pronađe stabilnog partnera, jer su svi njeni odnosi završavali u krugu zavisnosti. 

"Ona se borila, htela je da se promeni, ali mi je rekla: 'Tata, ja ne mogu da nađem normalnog dečka, svi su narkomani,'" rekao je, prenosi Republika. 

Najmučniji deo priče je trenutak kada je zatekao ćerku kako fizički napada njegovu suprugu, što je za njega bio vrhunac užasa. 

"Kada sam ušao u kuću i video kako moja ćerka tuče moju suprugu, znao sam da je heroin potpuno deformisao njenu psihu. To više nije bilo moje dete," opisao je Vukašinović sa bolom.

Ova potresna priča oslikava surovu stvarnost života sa zavisnošću, gde se porodica suočava sa neizmernim bolom i gubitkom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>