Region

Svet

Melina Džinović započinje novi život na Azurnoj obali: Romansa sa moćnim biznismenom!

Nakon razvoda od Harisa Džinovića, modna kreatorka Melina Džinović odlučila je da okrene novi list u životu. Preselila se na Azurnu obalu, gde uživa u luksuzu i novoj ljubavnoj vezi sa uticajnim biznismenom. Saznajte više o njenom novom početku i tajnama koje krije ova intrigantna romansa!

Melina Džinović započinje novi život na Azurnoj obali: Romansa sa moćnim biznismenom! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Nakon što je njihov brak privukao veliku pažnju medija, modna kreatorka Melina Džinović, bivša supruga Harisa Džinovića, sada uživa u novom životu na Azurnoj obali. Prema navodima domaćih medija, Melina se preselila iz Beograda u Monako, gde je mesecima planirala novi početak.

Već tokom proleća, dok je razvod bio u toku, posetila je Francusku rivijeru, tragajući za idealnim stanom. Kako se ispostavilo, potraga za nekretninom trajala je duže nego očekivano, ali je Melina odlučno nastavila da istražuje razne mogućnosti.

Već više od mesec dana Melina živi na Azurnoj obali, uživajući u novom početku daleko od Beograda. Nakon razvoda od Harisa, rešila je da ostavi prošlost iza sebe i krene napred. Prilagodila se novoj sredini, stekla nove kontakte, i posvetila se životu punom novih mogućnosti – rekao je izvor blizak modnoj kreatorki za "Blic".
Pored novog životnog okruženja, mediji su otkrili da je Melina već nekoliko meseci u vezi sa uglednim biznismenom, koji je dva godine stariji od nje. Njihova romansa počela je pre više od šest meseci, a prema rečima izvora, njihov odnos je intenzivan i ispunjen ljubavlju.

Iako se brak između Meline i Harisa već duže vreme gasio, njen novi emotivni partner dao joj je snagu i inspiraciju da napravi korak napred. Njih dvoje provode svaki slobodan trenutak zajedno, a on je poznat po tome što joj pruža veliku pažnju i obasipa je luksuznim poklonima – istakao je izvor.



Foto: Printscreen Youtube/Hype TV


Mediji su takođe preneli da ovaj moćni i uspešni muškarac nastoji da njihova veza ostane daleko od očiju javnosti, jer želi da zaštiti svoju reputaciju. Ipak, prijatelji para su oduševljeni njihovom vezom i veruju da Melina konačno ima partnera koji joj u potpunosti odgovara.

Podsetimo, brak Meline i Harisa Džinovića trajao je više od dve decenije, pre nego što su odlučili da se raziđu. I dok Melina ne komentariše razvod, Haris je u nekoliko navrata podelio intimne detalje iz njihovog zajedničkog života.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>