Elita 7

Parovi

Šokantne izjave Aneli Ahmić: Otkriva svoje iskustvo sa nudističkim plažama i bivšim partnerima!

U najnovijem izdanju emisije "Intimna pitanja sa Nikolom Žugićem," drugoplasirana superfinalistkinja "Elite 7" izazvala je veliku pažnju svojim iskrenim i često škakljivim odgovorima.

Šokantne izjave Aneli Ahmić: Otkriva svoje iskustvo sa nudističkim plažama i bivšim partnerima! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Najviše pažnje privuklo je njeno razotkrivanje o bivšim ljubavima – Asminu Durdžiću, sa kojim ima ćerku Noru, i Marku Janjuševiću Janjušu, s kojim je bila u rijalitiju.

Tokom razgovora, Aneli je otkrila zanimljive detalje o svom životu. Kada je voditelj Nikola Žugić postavio pitanje o njenom iskustvu sa nudističkim plažama, Aneli je otvoreno odgovorila da je zajedno sa bivšim suprugom Asminom posećivala ovakva mesta. Ovaj odgovor dodatno je začinio razgovor, pružajući gledateljima uvid u njen privatni život i odnos sa nekadašnjim partnerima.

- Nismo išli na nudističku plažu, ali sam ga učila da pliva, nije znao da pliva (smeh). Kunem se. Učila sam ga, nije znao, jako ga je bio strah da pliva. Imam i slike gde se vozimo skuterom, ja ga vozim pun gas, on vrišti. Vrišti i umišlja da vidi morskog psa... Naučila sam ga lepo, solidno da pliva. Ja profesionalno plivam, baš sam vrhunski po tom pitanju, odrasla sam na moru... Gde god sam se pojavila u društvu, uvek su me molili:"Hajde plivaj, da vidimo", divili su mi se. Čak i Asminovi prijatelji. Oni su ga sprdali - rekla je ona i dodala:

Na pitanje ko je bolji u krevetu, bila je jasna.

- Janjuš. Nije mi bilo teško da izaberem, ja sam to uvek pričala. Janjuš mi je prijao po svemu, ta povezanost naša je bila... Jako velika - rekla je Aneli, pa zaključila:

- Bitnija je tehnika od veličine, ali najbitnija je energij - zaključila je Aneli.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>