Region

Svet

Naša pevačica mesecima imala temperaturu: Slučajno otkrila opaku bolest!

Pevačica Jelena Jevremović prošla je kroz težak period u kojem je mesecima imala povišenu temperaturu, a lekari nisu mogli da utvrde uzrok njenih tegoba. 

Naša pevačica mesecima imala temperaturu: Slučajno otkrila opaku bolest! Foto: YouTube printscreen/RTS



Uprkos brojnim pregledima i testiranjima, bolest je ostajala nepoznata. Međutim, tek slučajnim pregledom otkriveno je da Jelena boluje od ozbiljne bolesti, što je promenilo njen život iz korena. 

- Sttresam period mi je počeo tamo od 2017. godine, od smrti oca, pa još nekih drugih stvari. Jako težak period je bio, jedva sam izgurala sve svojom snagom i energijom. Dok se sve to dešavalo, meni nije bilo ništa, ali kada sam se opustila i dovela život u red, počelo je da me spopada sa svih strana - rekla je Jelena u emisiji "RTS Ordinacija" i nastavila: 

- Od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora.  Jedino na svom telu zbog čega nisam odlazila redovno na preglede su zapravo grudi. Odlazila sam redovno i na ginekološke preglede, i vadila krvi, i bavim se sportom - treniram tri do pet puta nedeljno, ali grudi nisam uopšte pregledala - pričala je Jelena u dahu. 

- To je iskustvo koje je mene probudilo, razdrmalo me je, i onda sam odlučila da na svojoj Instagram stranici prosto napišem apel za devojke, jer da nisam otišla tada i da nisam otišla iz te namere, ko zna kad bih otišla. A pazite, mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv... Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim - objasnika je Jelena u emisiji "RTS Ordinacija". 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>