Region

Svet

Jelena Karleuša REŠILA Baku Praseta: Jutjuber je pozvao da dođe kod njega, a onda je usledio brutalan odgovor! (VIDEO)

Baka Prase poznar je kao neko ko voli da proziva javne ličnosti, a prema Jeleni Karleuši očigledno i gaji  velike  simpatije.

Jelena Karleuša REŠILA Baku Praseta: Jutjuber je pozvao da dođe kod njega, a onda je usledio brutalan odgovor! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen



Tokom jednog od svojih lajvova, popularni jutjuber je iznenadio sve kada je Jeleni poslao glasovnu poruku, pozivajući je na razgovor o raznim temama, i to direktno kod njega. 

Ovaj neočekivani potez izazvao je buru komentara među fanovima, koji s nestrpljenjem čekaju da vide hoće li Karleuša prihvatiti njegov poziv.


Foto: Tik Tok printscreen

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poslao je Baka poruku Jelene, verovatno ne očekujući da će dobiti odgovor:

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - odgovorila je Jelena što je Baku iznenadilo, a pratioce oduševilo. 

- JK carica! Rešila! Jelena lik, svaka čast! Zakucala te je - bili su samo neki od komentara. 

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>