Region

Svet

Šokantna laž: Kaliopi Bukle u centru skandala zbog lažnih fotografija iz bolnice!

Poznata pevačica Kaliopi Bukle našla se u epicentru skandala kada su društvene mreže preplavljene lažnim fotografijama na kojima navodno leži u bolnici, boreći se za život. Uznemirena ovim zlonamernim manipulacijama, Kaliopi je odmah reagovala pravnim merama, a njena odlučnost u borbi za istinu naišla je na ogromnu podršku kolega i javnosti.

Šokantna laž: Kaliopi Bukle u centru skandala zbog lažnih fotografija iz bolnice! Foto: Printscreen Youtube/Nova.rs




Pevačica Kaliopi Bukle našla se u centru pažnje nakon što su društvene mreže preplavljene lažnim fotografijama na kojima navodno leži u bolničkom krevetu, uz tvrdnje da se bori za život.

Ova neprijatna situacija duboko je pogodila Kaliopi, koja je odmah preduzela pravne korake protiv nepoznatih osoba koje su širile ove lažne vesti. U svom ogorčenju, pevačica je izrazila zabrinutost zbog ovog čina, naglasivši da je ranije zloupotrebe njenog imena teško nadmašiti, ali da je ova manipulacija posebno morbidna i opasna. Kaliopi je takođe istakla da nije reč o dobrim ili lošim ljudima, već o ljudima i neljudima, i uputila apel nadležnim organima da hitno reaguju kako bi se ovakve zloupotrebe sprečile.

Naglasila je da ovakva vrsta manipulacije direktno utiče na njen život i živote njenih najbližih, te pozvala na ozbiljnu reakciju nadležnih institucija.







Da li ste svesni da su moja majka, sestra ili brat mogli pročitati ovu vest i time ozbiljno ugroziti svoje zdravlje? Apelujem na Odeljenje za visokotehnološki kriminal i Ministarstvo unutrašnjih poslova da preduzmu hitne mere kako bi zaustavili ovakve zloupotrebe - poručila je pevačica putem svog Instagram profila.

Kaliopi je uprkos neprijatnom iskustvu dobila ogromnu podršku kolega sa javne scene, koji su jednoglasno osudili ovakvo ponašanje i pružili joj podršku u njenoj borbi za pravdu i istinu.

"Bolesnici", "Strašno, sačuvaj nas Bože", "Ovo je strašno", bili su samo neki od komentara koje su uputili Milica Todorović, Saša Kapor i druge poznate ličnosti.

Pevačica je odlučna da zaštiti svoje ime i integritet, te će se nastaviti boriti protiv ovakvih nehumanih postupaka.

Nakon što su lažne vesti o zdravstvenom stanju Kaliopi dospele u javnost, mnogi su izrazili svoje ogorčenje i zabrinutost. Ovaj incident jasno ukazuje na problem zloupotrebe imena javnih ličnosti i širenja lažnih informacija, a nadamo se da će nadležni organi preduzeti potrebne mere kako bi se slične situacije u budućnosti sprečile.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>