TV Show

Parovi

Nakon saznanja da Aleksandra Nikolić ima dečka, oglasio se Filip Car! (FOTO)

Filip Car demantovao je navode da se pomirio sa Aleksandrom Nikolić i otkriva da je pokrenuo sudski postupak protiv svoje bivše devojke sa kojom ima ćerku.

Nakon saznanja da Aleksandra Nikolić ima dečka, oglasio se Filip Car! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/alekksandranikolic



Mnoge je iznenadila objava Aleksandre Nikolić na Instagramu, kada je postavila sliku na kojoj drži za ruku nekog muškarca. Mnogi su posumnjali da je došlo do pomirenja između nje i Cara, ali je Filip te navode demantovao za Pink portal.

- Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da razlog njenog nedolaska da živimo zajedno je sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos je neobičan isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam greške radio koje je javnost saznavala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E pa ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom, kad je počela odugovlačiti i pravit me budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao , ali našao sam neku snagu i preokrenuo sam život, treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem! - izjavio je bivši zadrugar, a zatim dodao:


Foto: Instagram printscreen/aleksandranikolic

 - Prepodobna majka koja je već dva meseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu išla naokolo i našla muškarca mene ne zanima, kad sam ja to sve govorio da nije normalno svi su se pravili pametni i mislili da je ona Bogom dana. A ona šutne dete osobi koja nije znala ni svoju decu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na Tik Toku i nabija muziku dok dete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je tristo stepeni! Za dete lažu, nisu u stanju niti da se jave, pošalju sliku, a kamoli da mi otvore vrata doma da vidim ćerku, čak je izjavila da ne sme ni dete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! Ja sam pokrenuo postupak gde tražim preko suda svoja prava, a u devetom mesecu dolazim sa porodicom u Beograd, pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo ćerku! Verujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće, ali nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava…
- govori Car.

- Znate kako se kaže: ''Sam pao, sam se ubio''… S obzirom na to kakvu ima autobiografiju i gde sam je upoznao mogao sam očekivati i gore stvari, samo kako se narodu pravi fina i mila tako je nekako i meni bila ušla pod kožu i mislio sam da je to - to… Neka joj je srećno i dabogda svu sreću sveta imala, samo daleko joj kuća bila, a Bog joj dao razuma i da shvati da ja imam prava na dete i da dete nije predmet koji je ona rodila da svojoj majci pruži zanimaciju, a meni da se sveti! Mala dok ne poraste biće zajebano, ali nadam se da će sud u Srbiji meni kao stranom državljaninu omogućiti ono sto ja tražim jer zaista je ovako nemoguće! Ovo je zadnje moje oglašavanje po pitanju nje, nemam vise namere pričati na tu temu - završio je Filip Car.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Pink

Povezane vesti:


>