Region

Svet

Sanja Vučić bacila Leskovac u delirijum: Mogu da govorim našim dijalektom! (FOTO)

Muzička zvezda Sanja Vučić otvorila je treće veče 34. 'Roštiljijade' svojim spektakularnim koncertom.

Sanja Vučić bacila Leskovac u delirijum: Mogu da govorim našim dijalektom! (FOTO) Foto: Privatna arhiva



Nastup je započela hitom 'Zelenooka', a potom je nastavila s popularnim pesmama sa svog albuma 'Remek delo' i EP-a 'Makadam'. 

Publika je pevala uglas sa Sanjom od prve do poslednje reči, ispunivši prostor ispred bine uprkos ogradi. Sanja je priredila nezaboravan provod za sve prisutne.

"Mnogo mi je drago što sam u mom kraju, na Jugu Srbije i gde mogu da govorim onako našim dijalektom bez ustezanja" - rekla je kroz osmeh Sanja i dodala:


Foto: Privatna arhiva

"Veliki sam gurman, sve sam pojela, sve specijalitete sa roštilja i odlično je sve, baš kao za mene. Moj muzički program je raznolik, ima tu više žanrova, stilova, pevam i pesme drugih izvođača, jer moj opus još uvek nije toliko širok, nemam svojih pesama da mogu dva sata da pevam samo svoje pesme. Ali, tu ima pesama za sve od 7 do 77 godina"
- velika muzička zvezda.

U toku svog nastupa na "Roštiljijadi", Sanja je podsetila leskovčane i na hitove iz grupe "Hurricane", kao što su "Favorito", "Legalan", "Loco, loco" i druge.


Foto: Privatna arhiva

Pevačica je dobijala poklone od publike, odnosno popularne šnalice i ruže. Nastup je trajao više od tri sata, a publika je svojim kućama otišla promukla od pevanja sa Sanjom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>