Region

Svet

Region

KALKANSKI KRUGOVI sezona 3 ponovo na malim ekranima od 31. avgusta! (VIDEO)

Finalna sezona popularne serije “Kalkanski krugovi”, 31. avgusta stiže na male ekrane. Gledaoci RTS-a imaće priliku da subotom i nedeljom od 20h isprate kakva sudbina očekuje junake koje su u prethodne dve sezone pomno pratili. Vreme je da se kalkaski krugovi konačno zatvore.

KALKANSKI KRUGOVI sezona 3 ponovo na malim ekranima od 31. avgusta! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS



U Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran I iskoristi njegove moći. Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije pretnje po njegov opstanak. Misteriozna pogibijapreduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže dogovor. Za to vreme tajna očinstva malog Gavrila se otkriva što će dovesti u sukob dve porodice,a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor.

I ostali odnosi dolaze do svog razrešenja, Vera mora da se odluči da li želi da se vrati svojoj prvoj ljubavi ili će konačno okrenuti, list. Miona će pronaći novu ljubav ali i najveće životno iskušenje. Velibor i Dara konačno uspevaju da nađu zajednički jezik. I mada je borba protiv Spasića uspešna, Velibor veruje da je Zabran još uvek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želeo da ga iskoristi... Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vreme da se pronađe ona prava, koja će biti naslednica mitske Baba Gube.

Epizoda 1 - 31. avgust u 20h

Novi izazovi u Dolu


Ravnoteža u Dolu je prividno uspostavljena nakon izbora nove čuvarke Zabrana. Ipak, među onima koji ne veruju da je Lena buduća čuvarka je i Velibor koji poziva Mionu da dođe iz Beograda u Dol, jer njen otac, Dejan, radi na svoju ruku, sa stranim investitorima, na promeni Zabrana. 

Nakon dolaska Miona saznaje da osim poslovnih akcija, u koje je umešana Svetlana, Dejan ima pored sebe osobu sa kojom planira budućnost. To je Nina, podpredsednica opštine, koja je omogućila Dejanu poslovne aktivnosti u Zabranu. Istovremeno, iz Garaškog jezera lokalni ribolovac počinje da vadi fosilizovane grane koje podsećaju na ljudske ostatke. Zabran je novim aktivnostima probuđen.

Glavne uloge igraju Ivana Zečević, Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Nina Janković, Paulina Manov, Nebojša Dugalić i Nataša Ninković.



Epizoda 2 - 1. septembar u 20h

Tajni životi u Dolu


Prošlost u Dolu ne miruje. Dejan nastavlja započete radove rekonstrukcije zamka u Zabranu. a Saša krije tajnu od osobe do koje joj je još uvek stalo. Danica, tragom anonimnih poziva, dolazi u Borinu kuću. Mionin i Rankov susret dovodi do “iskre“ koju oboje pokušavaju da prikriju. Miona odlazi u Zabran gde sa Lenom pokreće pitanje pravog odabira čuvarke, dok Dejan otvoreno preti profesoru Petroviću. Ponovo se upušta u vezu sa Svetlanom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>