Region

Svet

Nećete verovati šta povezuje Miroslava Ilića i Boru Čorbu!

Miroslav Ilić, jedna od legendi domaće muzičke scene, nedavno je saznao  da je njegov stari prijatelj Bora  Đorđević u kritičnom stanju, zbog čega nije mogao da sakrije tugu.

Nećete verovati šta povezuje Miroslava Ilića i Boru Čorbu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njihovo prijateljstvo datira još iz gimnazijskih dana, kada su zajedno delili školske klupe, iako je malo ko znao da su njih dvojica istih godina i da su zajedno pohađali školu.

„Veoma me je rastužila vest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije,“ rekao je Miroslav za Informer, prisetivši se njihovog poslednjeg susreta pre samo mesec dana.

Tada je, kako kaže, sve izgledalo relativno u redu, iako život često nosi nepredvidive izazove.

„Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana,“ dodao je Miroslav, sa setom u glasu. Njihovi susreti su uvek bili prilika da se prisete mladosti i trenutaka koje su delili pre nego što su postali poznati javnosti.

Na kraju, Miroslav je uputio snažnu poruku podrške svom dugogodišnjem prijatelju: „Šaljem mu podršku i verujem da će uspeti da se izvuče.“

Ove reči su odzvanjale iskrenošću i nadom, dok je Miroslav izrazio želju da njegov prijatelj iz mladosti izađe iz ove teške situacije kao pobednik, kao što su obojica nekada izašli iz gimnazije, spremni da osvoje svet.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>