Region

Svet

Emina Jahović iznenadila obožavaoce: Bez šminke u javnom prevozu! (FOTO)

Emina Jahović, jedna od najpoznatijih pevačica i modnih ikona na Balkanu, ponovo je uspela da iznenadi svoje obožavaoce, ali ovog puta na način koji se retko viđa u svetu slavnih.

Emina Jahović iznenadila obožavaoce: Bez šminke u javnom prevozu! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/jahovic



Naime, Emina je viđena u javnom prevozu u Turskoj, potpuno opuštena i bez trunke šminke na svom licu. Ovaj neobičan prizor izazvao je brojne reakcije, a njeni fanovi su bili oduševljeni njenom prirodnom lepotom.

Dok je većina poznatih ličnosti uglavnom viđena u savršenim izdanjima, često okružena svetlima reflektora i pod slojevima šminke, Emina je pokazala drugačiju stranu – onu koja ne mari za standarde i očekivanja javnosti.

Njeno lice bez šminke, osvežavajuće prirodno i bez filtera, poslao je snažnu poruku o prihvatanju sopstvene autentičnosti.


Foto: Instagram printscreen/eminajahovic

Mnogi su pohvalili Eminu zbog ove hrabrosti, ističući da je svojim gestom inspirisala druge žene da se osećaju lepo u svojoj koži, bez obzira na pritiske društva da uvek izgledaju savršeno.

Osim toga, njen izbor da koristi javni prevoz, umesto luksuznih automobila na koje smo navikli kada su poznate ličnosti u pitanju, dodatno je pokazao njenu prizemljenost i povezanost sa običnim ljudima.

Ovaj trenutak nije prošao nezapaženo ni na društvenim mrežama, gde su fanovi brzo podelili slike i komentare, izražavajući divljenje prema pevačici. Emina je još jednom dokazala da prava lepota dolazi iznutra i da je prirodan izgled, u današnjem vremenu retkosti, ipak vredan divljenja.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>