Region

Svet

Goran Bregović otkrio tajnu iz mladosti: Zaljubljen sam bio u Lepu Lukić!

Legendarni muzičar Goran Bregović podelio je neočekivano priznanje – u mladosti je bio fasciniran šarmom i humorom kraljice narodne muzike, Lepe Lukić. Njegova izjava iznenadila je mnoge, pa čak i samu Lepu, koja je sa osmehom reagovala na ovo otkriće. Saznajte više o ovom neobičnom prijateljstvu iz prošlosti!

Goran Bregović otkrio tajnu iz mladosti: Zaljubljen sam bio u Lepu Lukić! Foto: Printscreen Youtube/Velike priče




Goran Bregović (74) je nedavno otkrio da je u mladosti imao posebnu simpatiju prema Lepoj Lukić (84).

Bregović je otvoreno govorio o svojim osećanjima:
„Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, ali ne u romantičnom smislu. Fascinirala me njen humor i način na koji se šalila. 'Bijelo dugme' je živelo prilično izolovano, nikada se nismo mešali sa estradom. Međutim, kad smo krenuli na turneju TV revije, odjednom smo se našli okruženi estradnim svetom, što je za nas bilo potpuno novo iskustvo,“ prisetio se muzičar.
„Taj svet je imao specifičan humor, drugačiji od onoga što smo mi poznavali. Lepu Lukić sam gledao kao neko čudo. Na neki način, bio sam impresioniran njom. Njen humor je bio pun šarma, nešto što smo prvi put videli, i to nas je sve zaintrigiralo,“ dodao je Goran Bregović u intervjuu za Nedeljnik.




Foto: Printscreen Youtube/Lepa Lukić


Lepa Lukić je bila iznenađena kada je čula za Bregovićevu izjavu:

„Prvi put čujem za to. Brega mi to nikad nije rekao. Je l’ stvarno on to izjavio? Setim se tih turneja, putovali smo zajedno sa još 30-ak pevača. Naravno, tu je bilo i 'Bijelo dugme'. Lepo je to što je bio zaljubljen u mene, imponuje mi, ali sada je kasno, godine su učinile svoje (smeh). U mladosti nismo imali ništa posebno.“ izjavila je Lukićeva za Mondo.

Možda vas interesuje:
Žarko Laušević suočen s prošlošću: Trenutak koji je promenio snimanje njegovog poslednjeg filma!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>