Svet

Region

SKANDAL: Lily Allen imala odnose sa kolegom u avionu, a onda je sve saznala njegova žena!

Lily Allen je u svojoj autobiografiji "My Thoughts Exactly" iz 2018. godine otkrila detalje o njenom susretu sa Liamom Gallagherom 2009. godine, dok je on još bio u braku sa Nicole Appleton. 

SKANDAL: Lily Allen imala odnose sa kolegom u avionu, a onda je sve saznala njegova žena! Foto: YouTube printscreen/Jack



U knjizi, Lily se prisetila susreta koji se dogodio tokom jedanaestčasovnog leta za Japan, gde su se njih dvoje "pridružili mile high clubu". Ovaj događaj se odigrao u julu 2009. godine, dok su putovali na Fuji Rock Festival.

- Popili smo mnogo šampanjca i pre nego što smo ušli u avion. A onda smo tokom leta odlučili da prekratimo vreme intimnim odnosom - napisala je i dodala da su potom otišli u njegov hotel.

- Kada smo sleteli u Tokio, Lijam je rekao, svojim prepoznatljivim glasom, "Šta radiš sada? Zašto se ne vratiš u naš hotel"... Rekla sam, "Da, OK".


Foto: Instagram printscreen/lily allen

Liam ju je zamolio da ćuti o svemu zbog svoje supruge Nicole. Lily je otkrila da nije bila svesna da je Liam u to vreme još uvek bio u braku sa Nicole, a istina joj je postala jasna tek sutradan.

 - Tek je sledeći dan rekao nešto poput "Niko ne sme da sazna zbog Nicole".

Ovaj događaj kasnije je izazvao reakcije u medijima, a Nicole Appleton je šest meseci nakon događaja iz aviona, otkrila istinu, nakon čega je Liam molio Lily da kaže njegovoj supruzi da je sve to laž.


Foto: Instagram printscreen/liamgallagher

Liam i Nicole su se razveli 2014. godine, nakon 14 godina braka, kada je saznala da je dobio dete sa novinarkom Lisom Ghorbani. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>