Region

Svet

Region

Zlata Numanagić otkrila otkrila tajnu serije OTPISANI staru 50 godina!

Kultna serija "Otpisani" ponovo će početi sa repriziranjem, a glumica Zlata Numanagić, otkrila je tajnu koja je čuvana 50 godina.

Zlata Numanagić otkrila otkrila tajnu serije OTPISANI staru 50 godina! Foto: Printscreen/YouTube/danijel ivkovic



U kultnoj seriji, koja je jedna od najomiljenih starijim generacijama, ulogu Dragane, tumačila je glumica Zlata Numanagić, dok je u seriji "Povratak otpisanih", igrala sekretaricu Seku, koja je nosila prepoznatljiv šešir.

- To jeste bila glavna uloga u seriji, ali objektivno, ja nemam ni dve strane teksta da kažem, ako imam i toliko. Prvih nedelju dana emitovanja imali smo čak nekoliko stotina hiljada gledalaca, što je bilo neverovatno za jedan domaći serijal. Zaista veliki uspeh. Evo, i sad kad repriziraju “Otpisane”, kraljevski se zabavljam gledajući. Užasno mi je zabavno da gledam, iako sam igrala u oba dela. Prvi “Otpisani” su snimani crno-belo i nije se nadalo nastavku snimanja, pa su me ubili. E, posle su me “povampirili”, jer stvarno nije bilo važno. Serija je bila toliko gledana da smo napravili da sam bila samo ranjena. U svakom slučaju, jedno predivno iskustvo - izjavila je glumica za Blic.



Podsetimo, glavne uloge u "Otpisanima" igrali su Dragan Nikolić, koji je tumačio lik Prleta i Voja Brajović, koji je igrao Tihog. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>