Region

Svet

Senidah pred koncert u Beogradu ima noćne more: Plačem u snu, ljutim se! (VIDEO)

Popularna pevačica Senidah, 30. avgusta održaće koncert na Tašmajdanu u Beogradu.

Senidah pred koncert u Beogradu ima noćne more: Plačem u snu, ljutim se! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Bassivity Digital



Senidah je na Radiju S otkrila da jedva čeka da izađe pred publiku u Beogradu, ali i da poslednjih dana ima prave noćne more zbog koncerta.

- Ja svaku noć sad sanjam, plačem u snu, daj Bože da sanjam. Probudim se ljuta, ljutim se na bend, oni su me zeznuli u snovima. Pušili su, nisu došli na drugu pesmu. Okrenem se, nema benda, nema publike, jurim ih po Tašmajdanu. To sanjam!" - rekla je pevačica, a onda i otkrila koje neophodne stvari mora da ima za koncert.

- Dešava se da mi iz hotela donesu crni peškir ali za noge, ona prostirka za pod. Meni je bitno da imam ventilator, klimu, da se šminka ne otopi. Ogledalo i malo meze, neki sir. Skromna sam.

Iako su svi mislili da će joj gost na koncertu biti Dino Melin, Senidah otkriva da ovaj izvođač dugo nije nastupao u Beogradu i da će publika biti jako srećna

- Nisam ga ni zvala jer bi mi bilo grozno da me odbije. On zna da bih ja volela, jer on nije gost, ti si njegov gost. Jesam zvala jednu osobu koja dugo nije nastupala u Beogradu i publika će biti srećna.  - rekla je Senidah.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>