Region

Svet

Sestra Borine supruge se oglasila: Još se ništa ne zna, čeka se!

Legendarni Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba", nalazi se u bolnici u Sloveniji, gde se lekari bore za njegov život.

Sestra Borine supruge se oglasila: Još se ništa ne zna, čeka se! Foto: YouTube printscreen/Dragan Films




Roker je danima priključen na respirator i nalazi se na odeljenju intenzivne negde, zbog opstrukcije pluća, a posete su dozvoljene samo najbližim članovima porodice. 

Sestra Dubravke Milaković, supruge legendarnog Bore, Daša izjavila je za medije da se ona veoma teško nosi sa ovom situacijom.


Foto: YouTube printscreen/Dragan Films​

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega
- rekla je Borina svastika, za Kurir pa dodaje:

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao - zaključila je Dubravkina sestra Daša.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>