Region

Svet

Slavica Ćukteraš u borbi za starateljstvo: Raspadam se, ćerka je pod velikim stresom!

Pevačica Slavica Ćukteraš suočavala se sa teškom pravnom bitkom za starateljstvo nad ćerkom, četiri godine nakon razvoda od bivšeg supruga Vladimira Avramova. U emotivnoj ispovesti, Slavica otkriva kroz šta je prošla, dok njena ćerka Viktorija prolazi kroz stresne trenutke.

Slavica Ćukteraš u borbi za starateljstvo: Raspadam se, ćerka je pod velikim stresom! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Slavica Ćukteraš započela je pravnu borbu za starateljstvo nad ćerkom nakon razvoda od bivšeg golmana Vladimira Avramova.

Slavica je nedavno otvoreno govorila o ovom teškom periodu i podelila svoja osećanja: 

„Izuzetno mi je teško, osećam se kao da se raspadam! Najviše sam se plašila kad sam dobila poziv i kad je socijalna služba posetila naš dom. Usledile su međusobne prijave, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Viktorija je sada u prvom razredu, sve sam joj objasnila, i verujem da je to bila najpametnija odluka – da ne lažem svoje dete,” rekla je Slavica Ćukteraš. „Moja ćerka je bila pod velikim stresom, a ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti da će se ovo desiti. U takvim situacijama moraš brzo da reaguješ, a niko te nije pripremio za to. Moja prva reakcija bila je instinktivno majčinska,” dodala je.



Foto: Printscreen Youtube/Blic TV​



„Bivši suprug traži starateljstvo četiri godine nakon razvoda”

Slavica je trenutno u srećnoj vezi, a na pitanje o planovima za budući brak, odgovorila je: „Pa, kao da sam već udata! Već živim sa svojim partnerom. Razvela sam se 2019. godine, ali izgleda da moj razvod tek sada počinje. Problem je što moj bivši suprug, nakon četiri godine od razvoda, sada traži starateljstvo nad našom ćerkom,” rekla je Slavica Ćukteraš i nastavila: „Tvrdi da nisam podobna! Ne želim da ulazim u njegov život, ali bi se svakako čulo da ima neku ženu,” zaključila je Slavica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>