Region

Svet

Jelena i Ivan imaju poseban razlog za slavlje na Veliku Gospojinu!

Na praznik Velike Gospojine, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić obeležavaju važan trenutak u svojoj ljubavnoj priči. Njihova veza, koja je počela na ovaj poseban dan, i dalje izaziva divljenje i podršku javnosti.

Jelena i Ivan imaju poseban razlog za slavlje na Veliku Gospojinu! Foto: Printscreen Youtube/Republika TV




Poznati estradni par, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, danas obeležavaju 13 godina braka na praznik Velike Gospojine. Pevačica je na svom Instagram profilu otkrila da imaju poseban razlog za slavlje, podsećajući svoje pratioce na njihov poseban dan. Naime, pre tačno 13 godina, izgovorili su sudbonosno "da" na ovaj sveti dan. Njihov datum venčanja nosi zanimljivu priču, koju je jednom prilikom ispričao Ivan. Iako su se venčali jednom, godišnjicu braka proslavljaju dva puta u mesecu.

Obično 15. avgusta budemo u Grčkoj, gde se po njihovom kalendaru praznuje Uspenje Presvete Bogorodice, što je dan kada obeležavamo našu godišnjicu. Po povratku kući, slavimo ponovo 28. avgusta, kada se kod nas obeležava Velika Gospojina - rekao je Ivan Bosiljčić u jednom intervjuu.






Njihovo venčanje se i danas prepričava, a Jelena se rado seća tog dana.

Posebno mi je drago što smo se venčali na Veliku Gospojinu, jer taj praznik mnogo volim. Organizovali smo dve svadbe - jednu za porodicu, a drugu za prijatelje i kolege. Sećam se da su događaji sa te žurke prepričavani danima - prisetila se Jelena tokom jednog gostovanja.

Njihova ljubav traje i nakon 13 godina, a to najbolje pokazuje Jelenina emotivna objava na društvenim mrežama, koja je izazvala lavinu čestitki i podrške.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>