Elita 7

Parovi

Elita: Narod pita: Sneža Kušadasi plakala u emisiji zbog oca! (VIDEO)

Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, šokirala je gledaoce emisije "Elita: Narod pita" kada je otkrila da je duboko razočarana u svog oca.

Elita: Narod pita: Sneža Kušadasi plakala u emisiji zbog oca! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U emotivnoj ispovesti, Sneža je priznala da je izgubila kontakt s njim, što je ostavilo veliki trag u njenom životu.

Ova priča dodatno je uzburkala javnost, jer Sneža važi za osobu koja retko govori o privatnom životu. Njeno priznanje izazvalo je niz reakcija, a mnogi fanovi su izrazili podršku kroz društvene mreže. Ova tema privukla je veliku pažnju, a Snežine reči su još jednom pokazale koliko su porodični odnosi složeni i teški, čak i za one koji su u centru javnosti.

- Darjanova majka je jedno veliko zlo, to je tako. Odvratna je. Moj otac je takođe jedno veliko zlo. On živi blizu mene, sreli smo se i nismo se javili jedno drugom. Rekao mi je u prolazu:'' moja ćerka ne zna da kaže dobro jutro''. On je mene povredio, javno me se odrekao. Povređena sam - kazala je Sneža.

- Dobro veče, pozdrav svima. Ova Lejdi je bez ikakve energije. Iskreno, ne smeta mi to, važno je kakav je ko čovek. Moj favorit je bio Mića - kazala je gledateljka.

- Moram da kažem da mi nisi jasna. Govoriš za sebe da si pametna, posle deset dana si ušla u ozbiljnu vezu sa Darjanom i kako kažeš prevario te je. Kako se to desilo, ako ti toliko pametna? Reči ti ne prate dela - istakao je Sloba.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>