Svet

Region

Vrana iz 2024: Da li je vredelo čekati? Stigle prve recenzije!

Dugo očekivani rimejk „Vrana” konačno stiže u bioskope, ali prve kritike su razočaravajuće

Vrana iz 2024: Da li je vredelo čekati? Stigle prve recenzije! Foto: YouTube printscreen/Lionsgate Movies



Nakon dugog čekanja, rimejk kultnog filma „Vrana” iz 1994. godine uskoro će biti prikazan u bioskopima. Iako su obožavaoci sa nestrpljenjem očekivali novi film, prve kritike koje stižu ne obećavaju mnogo.

Istorija produkcije ovog rimejka bila je ispunjena brojnim preprekama i odlaganjima. Još pre 16 godina, pojavile su se prve najave o planiranju novog izdanja, ali problemi sa sastavljanjem glumačke ekipe počeli su odmah. Iako su imena poput Bredlija Kupera, Marka Volberga i Džejsona Momoae bila u opticaju, na kraju nijedan od njih nije izabran. Ni iza kamere stvari nisu išle glatko, jer su brojni režiseri odustajali od projekta, ostavljajući „Vranu” u neizvesnosti. Međutim, Rupert Sanders („Duh u školjki”) i Bill Skarsgard („Ono”) konačno su preuzeli uloge režisera i glavnog glumca.


Foto: YouTube printscreen/Lionsgate Movies

Nažalost, čini se da dugogodišnja produkcija nije dovela do uspešnog rezultata. Prema prvim recenzijama, „Vrana” bi mogla postati jedan od najvećih promašaja godine, odmah iza „Borderlandsa”. Filmski kritičar Austin Burke opisuje film kao „blag i neukusan”, kritikujući njegovu nesposobnost da izazove prave emocije. Barry Hertz je bio još oštriji, nazvavši film „111 nesposobnih i bezdušnih minuta”.

Na sajtu Rotten Tomatoes, „Vrana” trenutno ima razočaravajućih 19% na osnovu 89 recenzija. Film će biti pušten u bioskope u Nemačkoj od 12. septembra 2024. godine.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>