Region

Svet

Otkrivena dugo čuvana tajna: Zašto Oliver Dragojević više nikada nije pevao u Srbiji?

Oliver Dragojević, legendarni pevač, ostavio je neizbrisiv trag u muzičkom svetu svojim nezaboravnim hitovima. 

Otkrivena dugo čuvana tajna: Zašto Oliver Dragojević više nikada nije pevao u Srbiji? Foto: YouTube printscreen



Iako je održavao koncerte širom sveta, Srbija i Crna Gora su bile izuzetak. 

Nakon njegove smrti, supruga slavnog pevača konačno je otkrila pravi razlog zašto Oliver nikada više nije hteo da peva u ovim zemljama, otkrivajući dugo skrivanu tajnu koja je šokirala mnoge obožavaoce.

- Nije to jedino čega se on držao, on je bio takav, držao je do svoje reči u još mnogo situacija, ne samo za to. Kada je počeo rat i krenulo bombardovanje, meni su mama, tata i sestra došli ovde u Split. Mi smo tada videli, kada je ono luka gorela, da su brodovi goreli. Tu je bio brod mog oca. Bio je veliki, 10 metara. Moj otac ga je počeo graditi još kada sam išla u osnovnu školu, znači ceo život ga je gradio. I on je video na televiziji kako on gori. Tu je bilo plakanja i kukanja i onda je Oliver rekao: 


X printscreeen

"Milenko, nemojte se ništa sekirati. Ja sam tamo (u Srbiji) puno radio i bio milion puta. Ako Vas to može utešiti, nikad više neću ići tamo i pevati." To je jedina rečenica koju je on rekao, a da sam je ja čula, u vezi toga i nikad više nije to spomenuo. Jednom je u Makedoniji rekao jednom novinaru: "Dođite vi, ja imam koncerte u Skoplju, u Sarajevu, u Tuzli, pa možete da dođete. Nije ni narod kriv za sve" - rekla je supruga Olicera Dragojevića u jednoj emisiji 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>