Region

Svet

Viki Miljković: Pesme koje je odbila postale su hitovi drugih zvezda!

Iako je Viki Miljković tokom svoje karijere odbila pesme koje su kasnije postale veliki hitovi u izvođenju drugih pevačica, njen talenat i uspeh na muzičkoj sceni ostali su neosporni. Saznajte kako su neki od najvećih hitova završili u rukama drugih zvezda.

Viki Miljković: Pesme koje je odbila postale su hitovi drugih zvezda! Foto: Printscreen Youtube/Estrada Bum





Viki Miljković, jedna od popularnijih pevačica narodne muzike, postigla je veliki uspeh tokom svoje karijere, ali malo ko zna da je odbila neke od pesama koje su kasnije postale veliki hitovi.

Na primer, pesma "Jadna ti je moja moć" prvobitno je bila namenjena Viki, ali ju je ona odbila. Umesto nje, pesmu je snimila njena kuma Ceca Ražnatović, i ona je postala jedan od Cecinih najvećih hitova. Mediji su preneli da je pesma bila napisana specijalno za Viki, po ideji Marine Tucaković.




Foto: Printscreen Youtube/Estrada Bum


Još jedan zanimljiv primer je pesma "Polje jagoda" koju je Viki prvobitno kupila od Dragana Brajovića Braje, ali ju je kasnije zamenila za pesmu "Crno na belo". Na kraju, "Polje jagoda" je snimila Dara Bubamara, i pesma je postala jedan od njenih najvećih hitova.

Ovi primeri pokazuju da je Viki Miljković imala neobičan put do uspeha, gde su pesme koje je odbila kasnije postale hitovi u izvođenju drugih pevačica. Iako je propustila neke od ovih pesama, Viki je ipak uspela da izgradi uspešnu karijeru i ostavi snažan trag na muzičkoj sceni.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>