Region

Svet

Filip Živojinović: Životna priča koja intrigira javnost!

Filip Živojinović, sin legende Bobe Živojinovića, privlači pažnju svojim jedinstvenim putem od tenisa do preduzetništva, kao i ljubavnom pričom sa Aleksandrom Prijović koja ne prestaje da intrigira javnost.

Filip Živojinović: Životna priča koja intrigira javnost! Foto: Printscreen Youtube/Blic





Filip Živojinović, stariji sin proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, privlači pažnju ne samo zbog svog poznatog prezimena, već i zbog intrigantnog životnog puta. U braku sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović, s kojom ima sina Aleksandra, Filip se našao u središtu interesovanja medija, a njihova skladna veza često puni stranice tabloida.

Iako je Filip nasledio ljubav prema tenisu od oca i pokazao izuzetan talenat još u ranoj mladosti, osvojivši juniorsko prvenstvo Srbije i Crne Gore 2003. godine, odlučio je da se ne bavi profesionalnim tenisom. Umesto toga, fokusirao se na obrazovanje. Završio je Britansku internacionalnu školu u Beogradu, a zatim diplomirao psihologiju i sportski menadžment na Univerzitetu "Rajs" u Hjustonu. Po povratku u Srbiju, Filip je započeo poslovnu karijeru, otvarajući restoran u Beogradu, a kasnije se posvetio karijeri svoje supruge, piše Grand.




Foto: Printscreen Youtube/Lutajuca kamera


Njihova ljubavna priča počela je na neobičan način, nakon višestrukih slučajnih susreta. Aleksandra je otkrila da su se povezali bez zvaničnih uvoda, a ta spontana romansa dodatno je pridobila pažnju javnosti, koja s velikim interesovanjem prati svaki njihov korak.

Filip Živojinović je osoba koja u sebi spaja sportski talenat, obrazovanje i poslovni uspeh, dok njegova ljubavna priča s Aleksandrom Prijović nastavlja da intrigira javnost. Mediji pažljivo prate svaki detalj iz života ovog para, a njihov put sigurno će i dalje biti u centru pažnje.
 

Viki Miljković: Pesme koje je odbila postale su hitovi drugih zvezda!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>