Region

Svet

Sanja Vučić je talenat nasledila od nje: Kad god sam videla majku da plače, plašila sam se da ne umre! (FOTO)

Sanja Vučić je jedna od najzapaženijih figura na muzičkoj sceni Balkana. 

Sanja Vučić je talenat nasledila od nje: Kad god sam videla majku da plače, plašila sam se da ne umre! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Poznata po svojoj izvanrednoj vokalnoj interpretaciji i jedinstvenom stilu, Sanja je osvojila srca mnogih obožavalaca širom regiona. Sa brojnim hitovima i nastupima koji ostavljaju bez daha.

Njeni uspesi nisu samo rezultat talenta, već i neumornog rada i posvećenosti, ali i podrške roditelja koji su uvek bili uz nju. 

Talenat za muziku nije slučajan kod mlade pevačice, jer se i njena majka Mevlida Vučić, bavila pevanjem i bila jedna od veoma poznatih pevačica.

Sanja je nakon gubitka oca, u jednom intervjuu otkrila, koliko joj je značila podrška.


Foto: X printscreen

- Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu. Nije bio tu. Zato i jesam emotivna samo u tome, jer nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad... - rekla je Sanja, koja je istakla da ju je majka naučila da hrabro korača i bude jaka:

- Svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno, i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takva i ona je meni prosto stub i bez nje ne znam šta bih radila – ispričala je Sanja Vučić svojevremeno, prenosi srbijadana.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>