Svet

Region

Preminuo poznati voditelj u 45. godini, samo nekoliko dana nakon objave da boluje od raka

Slavni voditelj Rob Pits, poznat po emisiji "Teks Meks vozila", preminuo je u 45. godini života, samo nekoliko dana nakon što je na Instagramu objavio da boluje od raka. 

Preminuo poznati voditelj u 45. godini, samo nekoliko dana nakon objave da boluje od raka Foto: Instagram printscreen/rob pits



Njegova emotivna objava bila je poslednji pozdrav svim njegovim pratiocima, u kojoj je iskreno govorio o svojoj borbi sa bolešću.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov snimatelj Džef, koji je na YouTube kanalu objavio video pod nazivom "Ovo je Zbogom (Počivaj u miru 27/07/79 - 25/08/24)".

Džef je u opisu videa napisao: "Zdravo svima, ovde je Džef. Sada sam sa Robom u bolnici. Upravo je preminuo u 21.45, 25/08/2024. Pobrinut ću se da sačuvam kanal. Nedostajaće nam i nikada ga nećemo zaboraviti."


Foto: Instagram printscreen/robpits

Rob Pits je u svom poslednjem videu dirljivo govorio o svom stanju, priznajući da se oseća loše i da prolazi kroz teške trenutke. "Više loših dana nego dobrih, ali držim se. Imam mnogo toga za šta da živim. Nemojte biti tužni zbog mene," rekao je Rob, ostavivši svoje fanove u suzama.

Njegova smrt ostavlja ogromnu prazninu u srcima njegovih obožavalaca i kolega, koji će ga pamtiti po njegovom nepokolebljivom duhu i ljubavi prema onome što je radio. Rob Pits će zauvek ostati upamćen kao neko ko je svojim radom i životom inspirisao mnoge.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>