Svet

Region

Neopisiva tragedija u domu slavne pevačice: Maraji Keri u istom danu preminule majka i sestra

Maraja Keri osvajčica Gremija, potvrdila je u ekskluzivnoj izjavi za "People", da su joj istog dana tokom vikenda preminule majka Patricija i sestra Alison.

Neopisiva tragedija u domu slavne pevačice: Maraji Keri u istom danu preminule majka i sestra Foto: YouTube printscreen/American Idol



Slavna pevačica slomljena od bola obavestila je sve, da je u jednom danu izgubila svoje najmilije.

"Srce mi je slomljeno što sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, u tragičnom preokretu događaja, moja sestra je izgubila život istog dana," rekla je pevačica.



"Osećam se blagoslovenom što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom pre nego što je umrla," dodala je Marija, izražavajući zahvalnost za podršku i poštovanje privatnosti u ovom teškom periodu. Uzroci smrti Patricije i Alison za sada nisu poznati.

Patricija Keri, ranija operska pevačica školovana na Džulijardu, bila je udata za Alfreda Roja Kerija, sa kojim je dobila Alison, Mariju i sina Morgana.

Roditelji su se razveli kada je Mariah imala tri godine. Njen odnos sa majkom, od koje je nasledila vokalni talenat, bio je tokom života veoma složen.

U svojim memoarima iz 2020. godine, "The Meaning of Mariah Carey", Marija je opisala svoj odnos sa majkom kao "pun kontradikcija i suprotstavljenih stvarnosti," gde su se preplitale emocije ponosa, bola, stida, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočarenja. Uprkos svemu, Marija je održala vezu sa majkom, čak je 2010. godine zajedno sa njom nastupila u emisiji "Mariah Carey: Merry Christmas to You," gde su izvele svečani duet „O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus“.

Marija je takođe posvetila svoje memoare delimično Patriciji, izražavajući ljubav i zahvalnost prema majci. Njen odnos sa sestrom Alison bio je takođe komplikovan, a u memoarima je navela da je u jednom trenutku bilo "emocionalno i fizički bezbednije" da nema kontakt sa njom ili bratom Morganom

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>