Region

Svet

Zorica Marković iskreno: Tanja Savić nije za Arenu, Djani nepravedno ponižen!

Zorica Marković, poznata po svom oštrom jeziku i iskrenim komentarima, progovorila je o koncertu Tanje Savić, Đanijevom skandalu na proslavi olimpijaca, i neprevaziđenoj dominaciji Jelene Karleuše na estradnoj sceni. Ove izjave već izazivaju buru reakcija u javnosti!

Zorica Marković iskreno: Tanja Savić nije za Arenu, Djani nepravedno ponižen! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Pevačica Zorica Marković je poznata po tome što otvoreno iznosi svoje mišljenje o dešavanjima na javnoj sceni, pa je tako komentarisala i predstojeći koncert Tanje Savić, zakazan za novembar, za koji se priča da karte slabo idu. Zorica nije iznenađena ovom situacijom. Naime, smatra da Tanja nakon pesme "Zlatnik", koju je snimila pre više od deset godina, nije imala nijedan veliki hit, te da je zato organizacija koncerta u Areni možda preveliki izazov za nju.

Tanja je prelepa žena koja je bila na putu da izgradi ozbiljnu karijeru, ali ne znam šta se dogodilo s njom. Nije mi jasno ko joj vodi karijeru i ko je savetuje, ali izgleda kao da je izgubila kompas. Beogradska Arena je veliki zalogaj, trebalo je da postepeno napreduje. Izdala je novi album, ali poslednja njena pesma koju znam je "Zlatnik". U poslednjih deset godina nije imala veliki hit. Ako neko zna koja pesma s njenog novog albuma je popularna, neka mi kaže. Mnogi čak i ne znaju da je izdala album. Poznajem mnoge koleginice koje su zakazale koncerte, ali su ih otkazale jer nisu uspele da prodaju ni 500 karata. Tanji želim sve najbolje, ali mislim da je ovoga puta napravila pogrešan potez - zaključila je Markovićeva u izjavi za Star.

Kada je reč o nedavnom skandalu na proslavi naših olimpijaca, gde je među izvođačima bilo i onih koji su ostali bez prilike da nastupe, Zorica je stala u odbranu Radiše Trajkovića Đanija, koji nije dobio mikrofon. Prema njenom mišljenju, Đani nije trebalo da čeka svoj red, već da preduzme akciju.



Foto: Printscreen Youtube/Blic


I ja sam bila u sličnim situacijama, ali bih se uvek sama popela na binu i rekla da je moj red. Ne znam šta je Đaniju bilo, on je inače direktan, ali verovatno nije želeo da izaziva skandale zbog lepog povoda proslave. Slažem se da su i kolege mogle biti malo bezobrazne, ali ponekad se u dobroj atmosferi zaneseš. Da sam bila na njegovom mestu, ja bih se popela na binu. Đani je korektan kolega i nije zaslužio ovakvo ponašanje - dodala je Zorica.

Osvrnuvši se na Jelenu Karleušu, Zorica je istakla da je Jelena jedna od najatraktivnijih ličnosti na estradi i da joj nijedna, pa čak ni one dvadeset godina mlađe, ne mogu parirati. Iako nisu u svakodnevnom kontaktu, Zorica tvrdi da imaju korektan odnos i međusobno poštovanje.

Jelena je brutalna u svakom smislu i niko joj to ne može osporiti. Ako je našla novog dečka, drago mi je zbog nje, jer njoj treba muškarac sa velikim m**ima, neko ko može da joj parira. Poznajem je od malena, a njena majka Divna i ja smo bile vrlo bliske - zaključila je Markovićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>