Region

Svet

Hanka Paldum dva puta doživela kliničku smrt!

Hanka Paldum prošla kroz teške porođaje, razvela se, i demantovala glasine o smrti. Pročitajte više o njenom životu i nedavnim dešavanjima.

Hanka Paldum dva puta doživela kliničku smrt! Foto: YouTube printscreen



Hanka Paldum, čija je popularnost tokom godina stalno rasla, prošla je kroz teške trenutke tokom svojih porođaja. 1981. godine, kada je rodila ćerku Minelu, i pet godina kasnije, kada je na svet došao sin Mirza, Hanka je doživela ozbiljne zdravstvene komplikacije, uključujući kliničku smrt tokom oba porođaja. Kako je sama izjavila, teži je bio porođaj sa sinom Mirzom, kada je nekoliko minuta bila mrtva.


Foto: Youtube printscreen

Za Hanku, majčinstvo je bilo prirodan deo njenog života, a sebe je uvek videla kao prvenstveno ženu i majku, a tek potom umetnicu. Muziku je doživljavala kao deo sebe, dok su joj karijera i poslovni uspesi bili sekundarni u odnosu na odgoj njene dece. Minela je bila njena velika pomoć, posebno dok je bila mala, što je značajno olakšalo Hanki brigu o porodici.

– Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe. Nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka. Velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla da se oslonim na nju.

Nakon 13 godina braka, Hanka se razvela od supruga i odlučila da se fokusira na svoju karijeru. U tom periodu, započela je romantičnu vezu sa beogradskim fudbalskim trenerom Miladinom Živadinovićem. Iako su se pojavile glasine o veridbi, Hanka je odbila brak i veza je brzo okončana.

Pre nekoliko meseci, pojavile su se netačne vesti o Hankinoj smrti, što je izazvalo veliku zabrinutost među njenim obožavaocima. Hanka je demantovala te glasine i u poruci istakla:

– Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i dragima. Upravo smo saznali da ova vest kruži društvenim mrežama. Tužno i jadno. Što reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka – rekla je tada pevačica, prenosi Hype. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>